Modeshow jubileumsymposium Spina Bifida Referentiecentrum

Op zaterdag 4 november vierde het Spina Bifida Referentiecentrum van het UZ Gent zijn 10-jarig bestaan met een superleuke familiedag in het domein Puyenbroeck in Wachtebeke. Naast een heleboel interessante sprekers werden de 200 aanwezigen ook getrakteerd op een modeshow onder het motto ‘Bijzondere mode voor bijzondere mensen’. En wij van Gozz4kids hadden de eer om met 12 topmodellen te mogen werken die met veel flair en uitstraling onze collectie toonden aan het talrijke publiek. Heel erg bedankt aan het BSRC team van het UZ Gent voor de top organisatie, bedankt aan alle kinderen die van deze show een succes maakten en alle aanwezigen voor de enthousiaste reacties!

Hierbij de foto’s van dit avontuur:

Debra Dag 2017

Op zondag 22 oktober waren we aanwezig op de Debra Dag 2017 in Brussel. Het was al voor de 18de keer dat de Vereniging voor Epidermolysis Bullosapatiënten dit evemenent organiseert. Dit jaar in het fascinerende Museum voor Natuurwetenschappen. De opkomst was heel ruim en we zijn blij dat we zoveel sterke en gemotiveerde mensen mochten ontmoeten, elk met hun eigen verhaal. We zijn volop aan de slag gegaan met jullie vragen en suggesties over geschikte kledij en we houden jullie op de hoogte van het resultaat!

Meer info over deze vereniging vind je op www.debra-belgium.org

REHACARE beurs in Düsseldorf

Op 4 oktober start REHACARE in Düsseldorf, de grootste beurs in Europa voor al wie op zoek is naar -of werkt in de- zorg. En dit is voor ons meteen onze allereerste buitenlandse beursdeelname! We zijn te vinden in Hal 4 stand F 50. Voor wie ons een bezoekje wil brengen: stuur ons een mail op info@gozz.be en we sturen je inkomstkaarten toe. Heel graag tot dan!

Anti-scheurpak

Voor wie steeds zijn kleren uittrekt, kapot scheurt of erin bijt, hebben we dit anti-scheurpak in een soepele jeansstof. Verkrijgbaar met korte of lange broekspijpen en ook geschikt voor het dragen van een luier. Alle info vind je hier.

This post is also available in: EN FR DE